Politica de confidenţialitate

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Pensiunea Codrii Putnei are obligația:

De a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice.

Informarea despre promoțiile codriiputnei.ro sau despre orice alte promoții sau activități desfășurate de pensiunealafiluta.ro prin orice mijloace de comunicare (poștă, e-mail, telefon, SMS, etc.)

Ca datele personale sa nu fie difuzate către terți, ele putând fi transmise doar autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor commerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Să certifice faptul că va respecta drepturile conferite de Ordonanţa nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor.

 

Pentru informare și suport ne puteți contacta la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pentru suport tehnic privind utilizarea site-ului codriiputnei.ro sau pentru reportarea unei probleme tehnice va rugam sa ne contactati la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.